--------------- Vishandel Schuitema sinds 1995 ---------------


Over ons

Vishandel Schuitema is een familiebedrijf dat 20 jaar de specialist is op het gebied van verse vis en diverse gerookte en gebakken vissoorten. 

In 1995 is het bedrijf opgericht en zijn wij met de verkoop van vis begonnen op de carpoolplaats bij De Punt aan de A28. Enkele jaren daarna is de verkoop uitgebreid met een standplaats op de carpoolplaats bij Assen Noord. Op deze locaties hebben wij inmiddels een goede en vaste klantenkring kunnen opbouwen wat ons heeft geholpen met de verdere groei van ons bedrijf.

Inmiddels verkopen wij  onze producten vanuit 2 verkoopwagens die u kunt vinden op een 4-tal locaties in en om Assen. Klik hier voor locaties en openingstijden.

Kwaliteit

Aangezien wij u een kwalitatief hoogwaardig aanbod visproducten willen bieden, hebben wij met de nodige zorg een leverancier geselecteerd die voldoet aan onze wensen. Koelewijn’s Haringinleggerij levert ons meerdere malen per week ons assortiment en daardoor kunnen wij de door ons gewenste kwaliteit leveren. Naast een goede leverancier voor de vis, werken wij uitsluitend met oliën en ingrediënten van hoge kwaliteit waardoor onze lekkerbek en kibbeling een ware smaakbelevenis is.

Ons Doel 

De klant met passie en vakmanschap voorzien van een overheerlijke vis. Klanttevredenheid en een prettige omgang met de klant staat bij ons hoog in het vaandel.

               
ONZE VIS GEWOON LEKKER!
 

Bennie en Jannie

Raymond en Henri